Jenny och Steffos löparskola

 Imorgon onsdag fortsätter vi den löparskola Jenny Strömstedt och Steffo Törnqvist kör tillsammans med mig på Nyhetsmorgon. Temat för morgonen är Den mentala väggen och motivation. Steffo och Jenny kommer också att visa sina övningar de tränar på. Steffo behöver bli mer rörlig och starkare medan Jenny vill bli snabbare i sin löpning.
 
 08.45 sänder vi och klippet kommer upp på TV4 play som vanligt efteråt.
 
 


När Jenny och jag tränar tillsammans kan vi verkligen snacka om kontraster!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer