Nedräkning

Idag har jag haft min tredje och sista 12-14 timmarsdag på raken med galet mycket att göra. I morgon har jag en lite lugnare dag med riktig nedräkning. Eftersom jag är ledig på fredag, lördag och söndag och jag åker till New York på måndag så känns det som en riktig tjuvstart av semestern.
 
 Men innan jag åker till USA kommer jag att lansera ett projekt som jag lagt ner hela mitt hjärta och själ i senaste halvåret. Det är väldigt många av er som önskat och tjatat och äntligen känner jag att jag har rätt verktyg för att kunna leverera 100% kvalitet. Ni får ge er till tåls ett par dagar, sedan smäller det!
 
 


Ni vet ju att jag är en äkta kesellatjej och älskar mejeriprodukter. Idag testade jag Arlas nya smaksatta kvarg. Den har lite mer socker än naturell mager kesella och lite mindre protein men är mager och ett perfekt mellanmål om inte är så extremt strikt med sockerimängd.


Denna smakar som vanlig blåbärsyoghurt, jag pimpade med müsli och färska bär till dessert efter min lunchwrap. Ni vet väl att jag instagrammar på @arlakeso nu också?


Klyschigt, jag vet. Men de perspektiv en 4-åring kan ge på livet; 10 min knäböjning framför en insekt utanför porten på väg hem från förskolan i början av juni. Sånt är också viktigt i livet. Lite hundkiss och sånt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer