Jobba-hemifrån-lunch

Jag hade lyxen att kunna sitta i hemmakontoret på förmiddagen idag innan PT-klientsjobb efter lunch. Såna här dagar är sällsynta men så sköna tycker jag! Det bästa är nästan att eftersom gräbsen har sina “jobb” att gå till så börjar dagen tidigt och i alla fall jag blir väldigt effektiv. När mat- och sovklockan slog 12 idag så gjorde jag min favoritjobbahemmalunch: bananpannkakor.
 
 2 ägg vispas ihop med en mosad banan och lite salt. Stekes i kokosolja och serveras med valfri topping, idag jordnötssmör, hallon, kokosflingor och rostade hasselnötter. Väldigt gott tycker jag och lagom med energi under dagar jag sitter och jobbar nästan hela dagen.
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer