Julklappar!

Barnen får inga julklappar av oss i den bemärkelsen att de är inslagna och öppnas på julafton utan ett av syftena med New Yorkresan är ju för min del att shoppa fina kläder till dem som inte finns i Sverige. Vi kommer såklart att besöka den stora Toys R Us-butiken också och kanske köpa något roligt och speciellt till barnen men Moster, Henric och Mormor vill såklart ge sina pojkar julklappar och oj så mycket fint de fick! Polarn o. Pyret är en favorit hos oss som ni säkert förstått och hos Mormor likaså. Hon gav Sixten en finfin röd pyjamas men han kommer nog att använda den som mjukisdress, så fin var den. Baxter fick en snygg röd body och snajsiga strumpor att matcha med. Agnes och Henric gav Baxter en underbar filt; svart- och vitrandig på ena sidan och ett sött mönster på andra sidan. Perfekt på flyget, i vagnen och i sängen framöver. Underbar!
Både Sixten och jag har varsitt lamm som gosedjur (min ligger i källaren) och nu fick även Baxter sitt lamm av Mormor. Mys! Vi samlar ju på Brios träleksaker och nu fick Sixten deras nya helikopter med propeller som snurrar av Agnes och Henric.
-Chopchopchop lär jag Sixten hur helikoptern låter.
-Fssssfssss svarar Sixten.
Sixten önskade sig ett träpussel med djur och små knoppar att hålla i av mormor och såklart: Sixtens första pussel it is! Än så länge så stampar han mest på det men tids nog, tids nog.
Sist och minst men väldigt viktigt var det guldhalsband med Baxters stjärntecken på som han fick i födelsepresent av Mormor. Sixten fick ett S i berlock när han föddes och nu har Baxter en skorpion. Spara spara och fram på 5-årsdagen att få bära runt halsen!

Mitt livs första jul som tvåbarnsmamma är än så länge den bästa julen någonsin! Jag har världens finaste familj, släkt och vänner. Vi har så mycket roligt att se framemot den kommande tiden och jag kan inte vara lyckligare!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Baxters 2-årskalas

Om jag tidigare känt mig lite ledsen över att vi inte haft något ordentligt kalas för Baxter sedan han föddes så har alla de känslorna försvunnit efter det brakfirande han fick idag. Vi hade två intensiva timmar där våra och Baxters familjer och vänner var på besök med paket, tårtor och bullar i all oändlighet. […]

Läs mer

För 2 år sedan – Baxters förlossningsberättelse

I natt var det exakt 2 år sedan jag låg hemma på Kammakargatan med värkar och Baxter på väg ut från magen. Det var ett omtumlande dygn där jag både hade hand om Sixten som nybliven 1-åring, födde mitt andra barn tillsammans med min syster Agnes som coach och mognade något oerhört, jag växte upp […]

Läs mer