Kan vi bestämma att det är vår nu?

Solen skiner så härligt idag! Jag blir helt lycklig i magen!
Igår startade jag projekt packa till New York. Det är tydligen värmebölja där och upp mot 30 grader vilket gör det svårpackat. Shorts, jeans, varma tröjor och linnen i en salig röra. Jag vill ju inte packa för mycket så att jag inte har någon plats för allt jag ska shoppa heller. Kläder och skor till mig, en hel del i stora storlekar till Sixten men framförallt ska den nya bebisen få lite nya kläder i små storlekar. Vi vet inte förrän om tre veckor vilket kön det är men jag är bra på att hitta snygga könsneutrala kläder. Det är ju lite annan säsong i slutet av oktober jämfört med när Sixten föddes i början av augusti. Sedan har både mamma och Agnes beställt Converse som både är billigare och finns i fler färger i USA. Alltså: det måste finnas mycket plats i väskan för allt nytt.
Jag har iallafall bestämt mig för att checka in bärstolen som specialbagage. Antingen får Sixten åka babybjörn innanför säkerhetskontrollen eller sitta på bagagevagnen. Det ordnar sig!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer