Träning, Mälarpaviljongen & en glass

Idag har vi varit riktigt effektiva! Efter att ha lämnat barn ute i Nacka åkte vi in till Södra station för att träna tillsammans. Vi tar varje chans till att köra tillsammans. H får hela tiden nya övningar till övningsbanken och jag får pepp och underhållning. Vi körde bland annat negativa chins, där den ena personen drar ner den andra mot golvet. Det är så sjukt tungt men ett väldigt bra sätt att förbättra sig i att göra chins.
På eftermiddagen tog vi en snabb promenad över till Kungsholmen och ner till Norr Mälarstrand. Dags att inviga Mälarpaviljongen! Det var såklart smockat med folk men vi hittade ändå ett bord med lite sol på. Det är kallt i skuggan tycker jag. Jag åt årets första strömmingtallrik, med potatismos, supergott!
Vi gick hem över S:t Eriksbron och genom Vasaparken. H ville ha italiensk glass och det var öppet på Dalagatan så vi köpte varsin. Det är ungefär samma smaker och stil som finns i Gallerian.
Nu är jag helt slut och ska nog tillbringa tre timmar på soffan.
Hoppas ni haft en bra helg!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer