Kära kunder, det är nu 5 minuter kvar till stängning…

…och ni uppmanas nu att bege er mot kassorna.
Tre (3) gånger hände detta oss idag!
Vi gick ett varv på Mio i Heron City för att se deras utbud. Hittade en del snygga grejer och framförallt en våningsäng som eventuellt kan funka även om dörren sitter kvar till barnrummet. Jag måste mäta lite noggrannare på ritningen… Där blev vi för första gången avbrutna av att butiken stängde.
Ikea och köttbullar till middag. Sen gick vi obligatoriska varven runt varje våning. Inte mycket intressant för oss. Förutom gardinsystemet vi köpte. Men det blev så himla stressigt när vi med en kvart kvar till stängning nådde textilavdelningen. Det blev ett himla räknande fram och tillbaka med antal gardiner och fästen och så vidare så att när vi var klara där och började gå mot kassorna, då var klockan tio över åtta. Ikea stänger åtta. Väl framme vid kassan var det lång kö så vi hann titta på balkongstolar. Köpte 4 stora i rotting. Så sköna OCH snygga!
När vi efter andra ärenden nådde Kvantum i SIckla hade vi en halvtimme på oss att handla frukost för veckan. Det slutade med att vi fastnade vid bebishyllan och köpte massa prylar till Shrimpy. Och för tredje gången fick vi veta att vi var sista kunderna.
Känns jättekul att vi idag köpte de första sakerna till vårt första gemensamma hem! Det händer bara en gång i livet. Jag är så lycklig att vi, Hans och jag ska bilda en familj om bara några veckor. Han är mitt allt! Det är första gången i mitt liv en kille gör mig så lycklig! Jag älskar honom lika mycket som jag älskar mig själv. Och det är mycket!
Nu ska vi fota Veckans Mage och skriva i Gravidboken.
Veckans Mage, bilder på Ikeainköpen och Shrimpys grejer kommer imorgon.
Sov gott!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer