Röstning, möbelkoll och Norge :-(

Idag har vi varit och röstat! Vi hade tänkt gå till Västermalmsgallerian och rösta där men på vägen gick vi förbi skolan bredvid huset, och där kunde man också rösta.
Hans röstar
Lovisa röstar
Jag röstade på det partiet som i mina ögon har minst antal fel i sin EU-politik.
Utanför vallokalen hade SVT en undersökning med en enkät som gick ut på att undersöka vad man hade röstat på, varför, när man bestämde sig o.s.v. Klockan 21.00 redovisas resultaten från den undersökningen.
Valundersökning
Sen fortsatte vi upp till Fridhemsplan, Bolia och Room, för att titta på soffa, matbord och matstolar. Bolia har jättefina möbler, och inte så dyra. Room däremot har varken snygga möbler eller bra pris.
Soffa Den här soffan från Bolia är vi intresserade av. Fast svart-grå.
Ikväll ska vi till Ikea en sväng. Vi passar på i helgen när vi kan låna pappas fina bil. Vi ska nog inte köpa något än, eventuellt bara en gardinlösning som är skön att ha uppsatt direkt. Däremot ska vi äta köttbullar, korv med bröd och mjukglass. Tre Ikeafavoriter för min del.
Hans är och tränar nu någon timme och min polare Veronica är på väg hit för att krama Hejdå. Imorgon åker hon till Norge i 3 månader för att jobba. Så när hon kommer hem och vi ses nästa gång är jag mamma! Jag kommer att sakna henne under sommaren, men med tanke på att vår relation bygger på att vi båda tränar ashårt tillsammans; styrketräning, boxning, löpning, klättring, paddling och så vidare så får vi säl säga att vi inte skulle ha hängt så mycket i juli och augusti ändå.
LYCKA TILL VERONICA!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer