Kebab, rum för barn och shopping

Sixten återhämtade sig under dagen så vi gick förbi Hötorgshallen och köpte en kebab på väg till Kulturhuset. Där lekte Lykka och Benjamin och Ida och Sandra så vi fick trevligt sällskap. Efteråt tog vi ett varv på Polarn o Pyret och jag köpte finfina badbyxor till Sickan att ha på simskolan. Första tillfället är imorgon, då har vi tydligen privatlektion, sedan kommer vi att gå på måndagar med en liten grupp, mycket färre barn än på babysimmet förra hösten.
När vi skiljts åt gick jag till Zara efter att Ida tipsat om snickarbyxor till Sickan där. Jag köpte både en fodrad jeansjacka i mc-modell, snickisar och en flanellskjorta till Sixten. Jag är lite osäker på storleken på jackan; 18-24 månader, den är väldigt stor, å andra sidan vill jag att han ska kunna ha den i vår också. Svårt det där, man skulle kunna kalla det för I-landsproblem…
På vägen hem gick vi förbi NK och köpte en present till Hans, en ny brödrost. Den vi ville ha ha varit slut men nu äntligen kommit in, snygg! Dessutom köpte vi massa frukt på Hötorget; hallon, vindruvor, jordgubbar och blåbär. Jag missade dock att köpa något till så vi får väl äta dem till frukost…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer