Dagens Sixten

Sixten gjorde succé på simskolan och simskolan gjorde succé på Sixten! Han tyckte att det var jätteroligt! Vilken skillnad det är nu när han har badat mycket i havet, han är trygg, säker och lugn i vattnet och skojar mycket med oss vuxna. Han fick prova specialpuffar runt armarna och flyta själv med hjälp av dem. Vilken mallgroda han blev! Beroende på hur våra semesterplaner för vintern blir (det blir i alla fall en riktigt grym resa i december) så ska jag beställa såna puffar till honom. Det fanns både soffgrupp och kök där företaget bjuder på bulle, kaffe, saft och kakor. Och personalen är jättetrevlig. Jag var inte riktigt nöjd med Vattenhuset i Sickla men det här företaget känns väldigt bra. Och så ligger det bara runt hörnet från oss. När Sixten och jag ätit frukost idag somnade vi om så det slutade med att jag tog med mig honom i pyjamasen för att vi skulle hinna i tid.
Efter badet gick vi ner till Zara och bytte nya jackan, Sixten ska inviga den ikväll när vi ska på kräftskiva hos Agnes och Henric. Det blev mycket bättre med en mindre storlek med risk för att han inte kan ha den i vår. Vi åt lunch med Agnes, kebab i dag med, sedan köpte jag massa kräftor till ikväll i Hötorgshallen. Signalkräftor från Hjo!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer