Kick ass mamas!

Idag har jag en arbetsdag på Rosa Skrot inplanerad. Förutom massa PT-kunder så ska jag också göra en telefonintervju med Expressen. Rolig dag!
Nästa vecka drar vi igång med Kick ass mamas här på Rosa Skrot. På tisdagar kör en tjej som heter Moa grym pilates och på torsdagar kör jag en kombinerad klass med styrka- och kondition. Alla gravida och mammor är välkomna fram till att bebisen börjar krypa. Man har alltså med sig bebisen till passet. 10.30 kör vi igång! Mer info finns på Rosa Skrots hemsida. Välkomna!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer