Kiss, tänder och graviditetstankar

Tänk vilken koll barn har egentligen. Sixten tittar väldigt mycket på TV på eftermiddagarna, han sitter gärna i soffan en halvtimme och kollar. Ibland tittar vi på någon av barnkanalerna men klockan fem är det alltid Unga mödrar som gäller. I reklampauserna sändes den nya Lottoreklamen när Kiss sitter i baksätet och sjunger. Sixten började gråta båda gånger han såg de vitmålade ansiktena med det svarta kladdet. 🙁 De ser mer än vad man tror…
En annan sak; idag hittade jag två kindtänder på Sixten! Det är därför han ser så svullen ut kring kinderna. Nu har han tio tänder!
Har varit extra trött senaste dagarna och aptiten är tillbaka med råge. Jag är oftare hungrig och framförallt nästan alltid sugen. Vi får väl se om det kommer att synas på vågen de sista veckorna. Vi är nu i vecka 37 och snart är det oktober. Rätt månad! Om jag nu inte går mer än 10 dagar över tiden, det kan ju hända. När jag var gravid med Sixten gick vattnet på BF+6 och han föddes på BF+7.
Jag har inte haft så många sammandragningar senaste dagarna men jag hoppas såklart att kroppen förbereder sig för leverans ändå. Kanske därför sömn- och matbehovet ökat?! 🙂

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer