Konditionsträna utan att springa

Onsdagar är mina långjobbardagar. Då är jag normalt på Rosa Skrot mellan 06-07 och 19. Förutom mina grymma PT-kunder kör jag ett av de fyra gruppträningspass anpassade för mammor vi har på Rosa Skrot, Kick Ass Mamas. Måndag till och med torsdag 1030 varje vecka är passen och man har med sin bebis till träningen. Om bebisen tröttnar på att titta på så har vi personal som hjälper till att underhålla så att mammorna kan fokusera på sin träning. Om du vill komma och träna med oss kan du boka plats på info@rosaskrot.se, det kostar 180;- per pass eller 1595;- om du köper 10-klippkort.
 
 På onsdagskvällar kör jag cirkelträning med lite högre tempo och tuffare nivå. Alla kan vara med utifrån sina förutsättningar, bara man är beredd att göra sitt bästa.
 
 Ikväll fokuserar jag på kondition i passet. Vi kommer att köra 6 övningar med fallande intervaller från 60 sekunder med minskning av 10 sekunder per gång ner till 10 sekunder. Mellan varje intervall kan man välja mellan att bara vila eller att köra en statisk övning, lika länge som man just kört konditionsövningen. Det blir totalt 7 minuter per övning. Detta är ett “enkelt” men väldigt effektivt sätt att konditionsträna på utan att springa. Det gäller bara att ha bra övningar för konditionsdelen som drar upp pulsen utan att skapa mjölksyra.
 


När jag fick avbok på första kunden i morse så körde vi frukost på restaurangen Nytorget 6.


Yoghurt, müsli och honung och en omelett. Jättegott och så bra service!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer