Långpromenad i solen eller gymmet i källaren?

Igår fick jag massa jordgubbar och en gigantisk vattenmelon av mina härliga PT-kunder som dessutom kört mitt pass varje vecka utöver sin individuella träning. Hans och jag lyxade till det med lite färska jordgubbar i kesellan till kvällsmål innan vi åt resten av ena kartongen som godis. I morse fick jag några jordgubbar tillsammans med bananen i min gröt och i kväll ska vi ge oss i kast med en del av vattenmelonen. LYX!
Sixten sover allt bättre och bättre och jag är så glad att vi köpte en till säng till Sixten. I natt sov han fram till 02 i eget rum innan han bars in till sin säng i vårt rum tillsammans med en flaska välling och somnade om. Någon timme senare började han tydligen smutta på flaskan igen innan han till slut vaknade klockan 06 och kom upp till vår säng. Sedan sov han och jag en timme till innan vi gick upp klockan 07. Underbart!
Idag hade jag gärna åkt till Sickla för att träna och äta lunch på jobbet men vi har ingen bil idag och jag är för lat att åka buss dit. Istället tänkte jag köra intervaller på Crosstrainern på Sats Odenplan men nu när solen lyser så blir det en promenad i stället och sedan lunch med Agnes hoppas jag.
I morgon åker vi tillbaka till Österlen igen. Fram med grillen och solstolen!
Några bilder från igår som Alex fotade.

Sixten, utan missförstånd!


Sixten och Malte leker tillsammans


Sickan med sin mäktiga bringa

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer