Långväga besök och yrkesval

Ikväll har vi haft barnens farmor och farfar på besök. De bor långt från Stockholm så vi ses inte så ofta men varannan/var tredje månad brukar de åka ner till Stockholm eftersom alla barnbarnen bor här. Hans gjorde thaikyckling i kokosmjölk och jag åt en ananassallad till. Gräbsen fick varsin bil som Sixten blev helt tokig i. Flygplan och bilar, it´s his thing!

I dag känns det som fredag eftersom gräbsen varit hemma från förskolan och Hans är ledig imorgon, lyx med en extra familjedag. Jag ska i och för sig jobba, men att sitta på en spinningcykel känns inte som ett jobb, mer som ett privilegium. Alla ni som funderar på att utbilda er till PT och gruppträningsinstruktör, GÖR DET! Ni kommer aldrig att ångra er!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer