Ledig dag = träning och grillning

Vi är hemma i Stockholm igen och njuter av en bonusdag då vi alla är lediga från jobb och förskola. Igår blev liksom en lördagskväll och idag blir som en söndag. Min syster Agnes och jag möttes upp för ett träningspass igår kväll och sedan köpte vi med oss thaimat hem till Hans. Agnes och Henric är mitt uppe i en flytt så jag räddade henne från kartongerna några timmar. 🙂
Idag har vi kört ett benpass på gymmet, jag kör ett upplägg nu med 1 underkroppspass, 2 överkroppspass och ett cirkelträningspass per vecka och med 5 varierade konditionspass. Idag körde vi ett supersetpass med “stora” övningar som utfallsgång, grodhopp och marklyft.
Vi gjorde vårfint och möblerade terrassen igår eftermiddag så nu ska vi dra igång grillen och lägga på korvar. I eftermiddag blir det 10 km löpning för min del. Det är skönt att få arbeta med benen efter ett benpass tycker jag.


Trötta ben efter passet! Bollen använde vi för att köra enbenshöftlyft på.


Linne från Under Armour och sköna tights från Röhnisch. Funkar inte att springa i men perfekta för benträning. Barfotaskorna från Merrell är obligatoriska vid benträning för att jag ska få bra kontakt med rumpan och våga pressa med vikterna.


Stora vårrensningen på terrassen. Snart kan vi lägga ut kuddar i sofforna! Många har frågat om jackan; den är nyinkommen i Röhnisch sortiment.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer