Pass 12 Röhnisch Running School

Fyra veckor avklarade, det är två veckor kvar av löparskolan vi kör med Röhnisch. Hur går det för er alla? Jag ser på instagram att ni är envisa och kämpar på, utifrån era egna förutsättningar. Helt rätt! Länka gärna till era blogginlägg om löparskolan här i min blogg så kan vi alla inspireras av varandra. På Röhnisch Facebook finns alla pass samlade och där berättar Röhnisch också vilka som blir veckans inspiratörer. Hashtagga era bilder med #röhnischrunlofsan5km #lofsianer och #allakanträna så är ni med och tävlar om PT med mig och löparcoachning av Ida också. Heja heja!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer