Lets Go Gävle

 Välkommen till årets träningsevent i Gävle, 19-21 september 2014.
 Let´s Go Gävle är för dig som vill hämta ny kunskap, inspiration och energi i din träning.
 
 I tre dagar har du möjlighet att få professionell vägledning i din satsning på ”En Svensk Klassiker”. Du kommer också få möjlighet att utvecklas, träffa likasinnade träningsälskare och ha riktigt kul genom utmaning, svett och skratt i det bästa av utbudet inom gruppträning.
 
 Let´s Go Gävle ger även dig som vill ta steget och komma igång med din träning en möjlighet att testa på nya och gamla träningsformer tillsammans i en härlig mix av Gävles egna- och några av nordens främsta aktörer i de olika grenarna och genres. Let´s Go Gävle erbjuder över 100 olika träningspass, föreläsningar och workshops med det absoluta toppskiktet av instruktörer, coacher och föreläsare på respektive område. Utöver en grandios träningsbuffé arrangeras även en interaktiv mässa, av och för träningsälskare.
 
 


Jag kommer att föreläsa om En svensk klassiker – efter graviditet och inrikta mig på träningsupplägg där den postgravida kroppen är i fokus tillsammans med de psykosociala utmaningar det innebär att träna för ett stort mål och samtidigt vara nybliven mamma. Jag kommer dessutom att köra en workshop inriktad mot rörelseanalys. Tillsammans med leg fysioterapeut Louise Kjellberg kommer jag att guida er genom olika rörelsetester för att analysera rörlighet, balans och stabilitet i prehabiliterande och rehabiliterande syfte. Jag tycker att det är väldigt roligt att föreläsa och köra pass och workshops på event, att det denna gång är utanför Stockholm känns extra kul så att jag får möjlighet att träffa er bloggläsare som bor runtom i landet.
 
 Du bokar din biljett hos Ticnet och kan läsa mer om eventet på Lets Go Gävle.
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer