Life goes on

Jag har varit som besatt av nyheterna de senaste dagarna. Här på hotellrummet har vi både engelska nyhetskanaler och SVT World så vi har kunnat följa med utöver den vanliga rapporteringen på webben. Jag är inte en sådan person som ändrar profilbild på facebook och lägger till en norsk flagga eller deltar i massevent med tända ljus. Man får göra som man själv vill och jag har andra behov. Jag är en känslosam människa och har gråtit många tårar idag och igår. Så är det. Men livet går vidare och vi alla blir nog extra noggranna med att berätta för våra nära och kära hur mycket de betyder för oss. Eller hur?

Igår kväll tog vi en promenad runt det stora tyska hotellet som ligger ovanför Sunwing Resort.

Dagens Lofsan…

Det finns i princip bara tre hotell i Makrigialos; Sunwing Resort, Ocean Beach Club och så det tysk/spanska. Engelsmän, fransmän och holländare har dragit och med dem står många hus obebodda och restauranger och butiker igenbommade. Det är synd med all inclusive för den håller turisterna på hotellen och inte på gatorna med spenderbyxorna på. Vi stöttar gärna den lokala näringen och handlar mat i supermarketen och äter alla middagar på vår favoritrestaurang Porfira. Äkta kretiansk mat.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer