Lite jobb och sedan Göteborg

God morgon!
Vi satte klockan på väckning idag. Sixten var så mammasugen igårkväll så jag hann inte packa, men nu på morgonen gick det bättre och nu är vi klara för avfärd.
Först ska vi ut till Sickla och jobba lite. Jag ska köra några PT-kunder och Sixten ska få de andra bebisarna att svettas på Minisats.
Vi ska försöka att komma iväg kring tolv så vi inte kommer fram för sent. Som vanligt när vi är i Göteborg bor vi på Hotell Avalon, mitt i stan. Snyggt designhotell med bra läge. Perfekt!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer