Lofsan svarar

Det är många som undrar om Sixtens Converse. Jag ska svara så gott jag kan.
Hur känns dom, är dom tunga?
Nej, de väger lika lite som vanliga sneakers.
Hur är det med en tjockare/riktig sula?
Sulan är väldigt styv och inte de lättaste läragåskorna.
Har hört att de är stora i storleken?
De är i samma kategori som Adidas, alltså stora. Sixten har den minsta storleken med styv sula, 21 eller 5.
Är de lagom till din son nu eller är de några han skall växa i?
De är tänkta att vara perfekta i augusti när han fyller 1. Små barns fötter växer med 2 cm/år så de är ca 1 cm för stora nu.
Hur lång fot har Sixten?
Hans fot är ca 11 cm lång.
Vi köpte Converse för att de är med snörning, hans Adidassneakers är smidigare med kardborre men väldigt lätta att sparka av sig. Snörningen går ju hela vägen upp ovanför vristen så skon sitter jättebra uppe.
Så om ni funderar på att köpa klassiska gympaskor till er bebis som kommer vara kring 1 år i sommar rekommenderar jag denna modell. Yngre bebisar ska ha mjuk sula.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer