Årets första kräftor

Igår hade vi årets kräftpremiär härhemma. H gjorde en lökpaj och så gräddade vi varsin minibaguette. Till det delade vi på en förpackning kinesiska jumbokräftor. Eller, jag åt 2/3 och H fick resten :-). Jag älskar kräftor!
Ikväll ska jag ge mig på glassmaskinen vi kidnappat från min mamma. Jag satsar allt och kör på en vaniljglass denna första gång. Jag har googlat lite recept så vi får se hur resultatet blir. Är det någon som sitter på ett grymt recept kan ni väl hojta till! 🙁

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer