Lofsans Videofyme, twitter och instagram

Har ni sett att det högst upp i högerspalten av bloggen nu ligger en ruta med alla videofymeklipp jag laddat upp? Om ni surfar med iPhone så rekommenderar jag er verkligen att gratis ladda ner videofymeappen. Då kan ni prenumerera på alla mina filmer och se dem direkt i appen, ibland fungerar det bättre än att titta direkt i webläsaren. Och om ni ändå inte fått nog av mig så kan ni följa mig på twitter @lofsan och på instagram @lofsans också, och klicka i Gilla i facebookrutan till höger också så missar du inga inlägg.
Mer Lofsan åt folket tycker jag. 🙂
 
 
[videofyme id=”499557″ width=”500″ height=”320″]
[videofyme id=”499574″ width=”500″ height=”320″]
[videofyme id=”499615″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer