So worth it!

Äntligen kan vi utnyttja vår terrass fullt ut. Häromdagen åkte vi och köpte en grill att ha på altanen, världens åbäke men den passar perfekt bakom dörren och hur gott blir det inte?! Båda gräbsen somnade tidigt ikväll så jag la kött i marinad, vi stekte halloumi och gjorde en tomat- och avokadosallad och grillade fläskfilé. Sen åt vi middag ute i sofforna på terrassen och tänkte att nu är det nog sommar på riktigt.
Grillen, maten, mannen. Alla tre får tummen upp ikväll!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer