London, baby!

Vi är en familj som uppskattar och prioriterar resor väldigt högt. Vi blandar storstadspuls med strandhäng och skidresor. Norrut, västerut, söderut, bara det är en resa! 🙂 Nu var det 2 månader sedan vi var i Egypten och bodde på Makadi Waterworld, vi bestämde oss för att strunta i julhets och istället lägga krut på en riktig familjeresa. När vi kom hem var det lagom för att fira jul men vi slapp all stress och hets som jag tycker att julen medför i december månad. Vi är jättenöjda med hotellet även om Egypten är ett lite knepigt land tycker jag. Sol, bad och god mat räcker väldigt långt för en svältfödd svensk i december. 😉
I morgon åker vi till London på en helt annan typ av resa. Hans ska jobba hela veckan med en utbildningskonferens som heter BETT medan jag ska hålla på med mina egna projekt inom mitt företag. Jag har några möten, en utbildning och en del inköp att göra på plats. Barnen ska självklart följa med hela veckan, en utmaning jämfört med när de varit små bebisar, detta är fjärde året på raken vi är i London för Hans BETT-projekt. Jag räknar med en hel del ensamtid med barnen men jag ska försöka vara modig och hitta på kul saker med dem på egen hand. Förhoppningsvis är de samarbetsvilliga och tycker om de utflykter vi gör, om inte annat är Disney Store med Blixten McQueen och Buzz Lightyear ett billigt knep att ta till. Vi kommer bo bra på ett centralt beläget hotell så om allt skiter sig och barnen strejkar så hänger vi på hotellet.
Jag ser framemot en vecka i London, jag hoppas att det utlovade regnet inte förstör stämningen och att  jag kan hitta bra träningsinspiration inför våren. Mina egna träningskläder är nerpackade och den obligatoriska löpningen runt Hyde Park väntar tillsammans med några hemmaträningspass på hotellrummet. Det är jättebra att ha färdiga koncept att ta till när det behövs!
Vi startar med häng i SAS Lounge på Arlanda, sen drar vi. Jäjj! London, Baby!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer