London calling

Här kommer en hälsning från en nöjd familj i London!
Vi har varit i väg hela dagen och kom precis tillbaka till hotellet. Vi har hunnit med massa saker bl.a. lite shopping. Jag köpte den nya Samsungkameran som har internet och appar i sig jag spanat in, ett par Hunterstövlar och Converse till gräbsen. Jag planerar alltid långt i förväg vad jag vill köpa när vi är i London och New York som ju är väldigt bra shoppingstäder. Genom att ligga steget före med planering, hålla koll på storlekar och sånt så är det grymt bra att handla utomlands. Den enda butiken jag handlar i hemma till barnen är Zara och till mig själv Gstar, resten köper jag utomlands. Här i London är GAP min stora favorit för barnen, deras avdelning med kläder upp till 24 månader är helt fantastisk. Idag köpte jag pyjamasar och strumpor på GAP, jag är sån där mamma som köper mycket på tjejavdelningen, idag blev det 50/50 med två pyjamasar och en förpackning strumpor från vardera avdelning. Det är så fina färger på tjejavdelningen. 🙂


Dags att göra London!


Jag invigde min nya jacka från Gstar


Sixten har blivit en stor kille i kort frisyr.


Baxter har kryat på sig!


Sixten inne på Disney store


Baxter inne på Disney Store.


Jag inne på Disney store


Bra shopping!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer