London calling

Varje morgon kvart över sju håller jag ett träningspass på Russel Square här i London för inbjudna deltagare som är här på en stor konferens. Det är smart att starta en stillasittande dag med mycket hjärnarbete med ett träningspass. Både inlärning och det kreativa tänkandet ökar av fysisk aktivitet!
 
 


I jakt på bra fotoljus får ni en bild på min nya favoritlöparjacka tagen i hotellrummets badrum. Med inbyggd TV i badkaret!


Blommigt är verkligen vårens stora trendfärg bland träningskläder. Du behöver inte vara rädd för att ha blommiga plagg på gymmet. Snart kommer alla ha det! Min jacka är från Röhnisch.


Svarta shapetights med extra förstärkning kring knäna.


Invigde nya löparskor från Merrell idag. Jag är tyvärr förkyld så det blev genom promenad och inte löpning.


Granne med vår favoritrestaurang Roka ligger Charlotte Street Hotel. Det har åkt upp på listan på min rekommendationslista över Londonhotell. Mer om hotellet kommer!
 


En hisselfie bjussar jag också på, på vägen ner till frukosten efter en varm dusch. Jag kämpar med att orka fixa håret lite varje dag. Min frisör kommer att vara stolt över mig. Jag använder en locktång och gör 10 stycken lockar som jag sen drar ut med fingrarna och sprayar lite över.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer