London Dag 3


I dag är sista dagen på egen hand för mig och gräbsen. Välbehövligt att få lite sällskap. Och avlastning 😉 Vi har shoppat som vanligt idag. Det är mysigt att flanera i mitt eget tempo i butiker och varuhus. Behöver inte anpassa mig efter någon annan än Sickan och Backan. Fast det är ju tillräckligt att anpassa efter.Bebisbutiken Mamas & Papas har en restaurang med en lekhörna, skötrum, amningsrum och bra mat för både barn och vuxna. Tvåbarnschocken når mig dock när jag inser hur meckigt det är att gå ut och äta ensam med killarna. Det är egentligen inte värt att utsätta sig för det men ändå gör jag det?! Svetten rinner, mjölken sprutar, gnäller inte den ena så är det den andra och så ska lite pasta in i Sixtens mun däremellan. Jaja, jag försöker att tänka positivt, projicera liksom så att det ska bli så bra som möjligt. Det ska bli riktigt kul när mamma och Agnes kommer i alla fall. Det är synd att Elin börjar skolan och inte kan komma hon med.
Dagarna här i London går fort fram, idag sa det bara swoosh! Sixten gav Baxter och mig sovmorgon till 10 så vi missade frukosten. Istället köpte jag med smörgås och yoghurt från Pret och så satte vi oss på en bänk i Hyde park och hade picknick. Vi avverkar varuhusen en efter en men jag har inte köpt något till mig själv än. Killarna har bland annat fått myskläder, jeans och skaljacka.
Andra kvällen som jag gått ner till gymmet när Hans kommit till hotellet, jordens mest plågsamma träningsvärk har attackerat min kropp och det känns som ett skämt att ta sig upp från sängen. Smärtsamt men njutbart på samma gång.
Vi köpte med oss sushi, sallader och wraps från Pret som vi dukade upp till en sängbuffé. Den stora utmaningen blev att hålla Sixtens små fötter från soyan. Sixten är fortfarande jetlaggad och vi är tacksamma om han somnar före midnatt…
Sixtens nya pyjamas från GAP såklart. Farligt snygg!Bjuder på gårdagens roomservicemiddag. Jag kommer sakna den servicen när jag kommer hem… Fast Hans kanske vill leka gigolo? Eller är det picolo det heter?

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer