London Dag 7 Hemresa

Idag åker vi hem till Stockholm och jag längtar faktiskt.
För att inte komma hem för sent hade vi bokat ett flyg vid 14-tiden från Heatrow men vi slapp ändå stressa vid frukosten. Mamma, Agnes och jag gick till Paddington station med vagnen medan Hans tog all packning i taxin.
Vi kunde ta både vagnen och babyskyddet ända till gaten, skönt med tanke på att det inte finns några bagagevagnar innanför säkerhetskontrollen på Heatrow. Vi åt lite lunch på flygplatsen innan vi boardade och trots att planet var försenat så landade vi i tid på Arlanda. Båda gräbsen sov länge på planet och var kvittriga resten av resan, duktiga killar som pallat tre veckor på vift med nya miljöer, okända människor och inga rutiner!
Väl hemma var det så kul att packa upp alla fina kläder och sortera det som nu är för smått för gräbsen. I helgen ska vi äntligen flytta in byrån från hallen så att alla barnkläder som används nu får plats. Baxter använder 62 i Plarn o. Pyret, 68 i HM och 6-12 mån från GAP och 12 mån ffrån Ralph Lauren så det gäller att hålla tungan rätt i mun när jag köper kläder till honom. Vägde båda två när vi kom hem; Baxter väger 6,2 kilo och Sixten ligger på stadiga 12 kilo.
Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer