Löparskola på Playitas

Nu är alla väskor uppackade och det som jag ska ha med mig till Fuerteventura på söndag ska jag tvätta och packa ner direkt. Från de som varit på Playitas tidigare har jag förstått att man går i två tre uppsättningar träningskläder hela dagen och sen byter om till middagsstassen på kvällen.
Jag kommer att vara ansvarig för en löparskola på Topphälsas träningsresa till Playitas. Det erbjuds två träningspass från oss specifikt riktade mot löpare varje dag. Jag kommer att individualisera träningspassen och fokusera på löpteknik, träningsupplägg, skadeförebyggande träning, styrketräning för löpare och förberedelser för lopp och tävling. Det ska bli så kul och spännande!


I torsdags kväll åkte vi in till Marbella stad för att äta middag. Vi hann inte besöka Gamla Marbella som jag förstått är väldigt mysigt.


Kvällens mamma. Halsbandet Sixten väldigt gärna vill ha är en symbol för Falling Whistlers i Kongo.


Sixten fick ett par Havaianas med elefanter på, så fina!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer