Loppievent och löpning efter graviditet

I måndags var jag med på ett event som Loppi anordnade på temat Baby Love. De hade bokat Skeppsholmskyrkan på
Skeppsholmen, tagit dit massa företag som utställare och på scenen var Claudia Gonca konferencier.
Tillsammans med Nordstedts hade jag ett bokbord där jag signerade och sålde massa ex av Lofsans mammaträning men innan dess fick jag vara med och visa upp en av åtta barnvagnar som tävlades ut till besökarna. Jag blev också intervjuad på scenen om min bok och så gjorde alla vi tillsammans sittande eller stående grundaktiveringsövningarna från block 1 i boken.
En vanlig fråga jag får kring boken är när man kan börja springa parallellt med styrketräningen. I boken skriver jag att man ska kunna hålla grundaktiveringen i alla positioner i block 1 upp till 1 minut, alltså kunna andas lugnt samtidigt. Man ska dessutom kunna göra alla övningar inkl enbensövningarna i block 4 utan svårighet. Men det “testet” bygger på att man kör igenom alla blocken i en följd enligt programmet.
Eventet var väldigt roligt, det är kul att träffa alla fina mammor och deras bebisar! Jag gillar verkligen att jobba tillsammans med Loppi, ni har väl sett deras LoppiTV?!


Trygg-Hansa höll en luftvägsstoppsskola på scenen. Jag lyssnade noga!


Jag berättar om Loppi Tränings-TV på Loppi.se


Modevisning!


Lofsans mammaträning, min bebis!


Grundaktivering.


Sminkad av grymma Kicki Burman!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer