Lördag och Söndag på Österlen

I lördags åkte vi hem till min lillasysters lägenhet inne i Simrishamn för att se hur hon bor, en jättemysig etta med en fin sovalkov och ett litet kök. Jättemysigt! Hon hade redan kommit i ordning jättefint med konst på väggarna och allt uppackat. Vi åkte sedan ner till hennes skola nere i hamnen för att titta på lokalerna och hennes lilla arbetsplats. Till och med jag som inte är konstnärlig för fem öre vart så inspirerad till att måla och pyssla!

En glad Sixten på väg hem till moster Elin


Sixten och jag sov middag hemma medan Hans handlade ingredienser till hemmagjord pizza. Sedan mös vi framför brasan, Sixten fick några popcorn han också.

Lördagsmys


I går var det dags att åka hem till Stockholm igen. Vi valde att åka redan vid lunchtid eftersom vi körde den långa vägen hem, via kusten, men först hade Sixten en playdate med sin bästis Tyra. Ojojoj vad de leker!

Vovven!


Vänta på mig vovven!


Ta emot då!


Skit it då!


Det är MIN boll!


Haha, sucker!


I alla fall, då sa jag till grabbarna på bygget att...


Bilresan gick bra, det är lite knepigare nu jämfört med när Sixten var riktigt liten, då kunde han sova fem av sex timmar i bilen. Nu sover han bara en timme i början sedan ska han underhållas resten av resan.

Puss på dig!


Vi stannade första gången vid ett gästgiveri där Sixten fick leka massor och så åt vi en sen lunch/tidig middag i restaurangen. Vi gillar restauranger med få gäster och igår var det bara vi och en familj till så vi trivdes!

Bensträckare på Stufvenäs gästgiveri


Tidig söndagsmiddag


Vaaar är Sixten?


Däääär är Sixten!


Titta vad jag kan!


Någon ville springa in i skogen...


Busunge!


Amen ååååh!


Vi gjorde ett till stopp i Söderköping, planen var att äta glass på Smultronstället men det var stängt så vi åt våfflor på ett café istället och Sixten sprang i regnet. Väl hemma på kvällen däckade jag i sängen, det är underbart att åka ner till Skåne på minisemester men det är väldigt skönt att komma hem till vår fina lägenhet och vardagsrutinerna igen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer