Lördagsenergi

Vi har haft en perfekt lördag idag! Sixten vaknade redan vid 06, mindre bra i för sig men jag fick sovmorgon till 09. Den sovmorgonen gjorde så att jag kände mig helt laddad i batterierna igen. Det är tufft energimässigt att vara ensam med Sixten och Baxter på dagarna, jag har nog varit lite bortskämd med att Hans är hemma med oss. Men idag känner jag mig på banan igen!
Efter frukosten där vi bland annat åt äggröten Agnes alltid promotar så gick vi ut på långpromenad. Medan barnen sov fikade vi på Vurma på Kungsholmen men deras bullar är tyvärr inte så fantastiska som de ser ut att vara. Vi tog en sväng i våra gamla kvarter kring brandstationen innan vi styrde kosan till S:t Eriksplan och Cajsa Warg. Hans storhandlade som vanligt.


Vi stannade en lång kall stund i Vasaparken och Sixten fick BÅDE leka i stora lastbilen och hoppa studsmatta. Vi är så generösa föräldrar.Jag har ju hittat en ny favoritcykelinstruktör och det visade sig att han kör klass på lördagar också så nu känner jag mig härligt genomtränad efter ett grymt bra och svettigt spinningpass. Jag funderar på att skriva en sammanfattning av veckans träningspass varje söndag, inte för min skull men ni vill kanske se hur jag fördelar träningspassen över promenader/styrka/kondition?
Medan jag var på gymmet bakade Hemmapappan Tovas choklad- och jordnötskladdkaka och förberedde kvällens middag; lammkotlett med potatis provencal. Spännande!!!
Nu sover Baxter lika gott som storebror så jag ska plocka fram kakan ur kylen och lägga upp lite vaniljglass från Häägendaz. Minns inte ens när jag åt glass senast!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer