Lucia in da house

Mer än halvvägs genom december och fram till jul! Nu är det verkligen nedräkning på riktigt.
 
 Vi startade helgen med luciafirande på vår älskade förskola där alla barnen körde långa repertoaren med julsånger. Förra året var vi i Egypten och året innan dess var det bara de äldre barnen som gick luciatåg så detta var mitt första luciafirande som förälder. Hans glömde säga till mig att jag inte borde stå längst fram, Sixten tyckte nämligen att det var en mycket bättre idé att krama mig än stå med de andra barnen. Vi ställde oss ute på kanten bredvid fröknarna istället så att han i efterhand i alla fall känner det som att han varit med och sjungit. Baxter tog fram stora rösten och tog ut alla rörelserna till Tipp Tapp, han såg nog allra helst att Lucia handlar om honom. 🙂
 


Barnen fick luciapresenter av mig när de sjungit klart, istället för blommor på konserten liksom.


Mina supercoola tomtar!


Världens bästa morfar tog ledigt från jobbet för att få lite julstämning.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer