Madame Tussauds London

Häromdagen var vi på Madame Tussauds här i London. Trots att jag har varit mycket här i London har jag aldrig varit där men i år tycker jag att barnen är tillräckligt stora för att uppskatta ett besök. På något sätt blir det mer prisvärt att betala mer för fler personer men faktiskt kunna dela upplevelsen med människor jag tycker om.
Vaxdockorna är ju superhäftiga men jag tycker att det är allra mest intressant att kolla på kropparnas format och proportioner. Det är ju nästan som en besatthet jag har. Vi får kalla det för att jag är dedikerad mitt yrke.
Alla är ju mindre än vad jag tycker att de ser ut att vara på TV och bilder och kvinnorna är extremt smala kring bröstkorgen. Även de som varit gravida flera gånger har minimala bröstkorgar och midjor som handbollar…
Allra bäst på hela besöket var 4D-bion i den stora kupolen, Marvels Super Heroes. Vatten, vind, vibrationer och så 3D-film i taket samtidigt, superhäftigt! Baxter bestämde sig för att ha sitt 5-årskalas med sån film. Det är till att ha låga förväntningar på sin mamma…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer