Mamma power med Träningsevent.se

MammaPower-med-instruktörer-1024x375

Några av oss som är med under dagen

Jag gör många events och träffar där ni som läser min blogg har möjlighet att vara med, träna, prata och lära er mer om träning. Under våren kommer jag bland annat att vara i Göteborg för en föreläsning förutom flera tillfällen här i Stockholm, alla dom datumen kommer ni att få så småningom. Exklusivt för er som är nyblivna mammor eller är på väg att bli mammor anordnar Träningsevent.se MAMMA POWER 9/5 på Medley/Frescatihallen. Jag kommer att starta dagen med ett träningspass och sedan finns det föreläsningar, träningspass och workshops att välja mellan resten av dagen.
Mitt pass är individualiserat och jag anpassar träningen utefter dina förutsättningar och din mammakropp. Vi jobbar med ett helkroppsinriktat styrketräningspass som startar med aktiveringsövningar. Med stabilitet, styrka och bålkontroll i fokus jobbar vi igenom hela kroppen med säker och effektiv träning som kärna. Vi använder pilatesboll, matta, hantlar och band för att skapa lättillgänglig träning som känns lika effektiv hemma som på gymmet.

In och anmäl dig om du vill inspireras till träning, aktiv livsstil och starkt mammaliv!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer