Mer än att bränna ner för pisten

Att dricka varm saft sittandes på en bergstopp med utsikt över Jämtland och kisa mot solen…Från motorcykel i Thailand till snöskoter på Åreskutan! 


 
Vi har haft riktig flyt med både sol, nysnö och perfekt temperatur den här veckan och passar på att utnyttja det till kul och lite ovanliga grejer som man inte kan göra hursomhelst annars. Holiday club arrangerar aktiviteter som är lite vid sidan av den traditionella skidåkning såsom snöskovandring, längdskidåkning, SUP-yoga, familjebad och familjemassage medan Skistar gör kul extra grejer mer knutna till Åre-skutan. När barnen var klar med skidskolan igår så åkte vi alla liftar hela vägen upp på toppen. Sen fick vi tolka efter en snöskoter upp hela vägen till Toppstugan, 1400 möh. Hans och jag åkte bakom skotern och barnen fick sitta med föraren. Sixten fick till och med hjälpa till att hålla i styret en sväng. Efteråt sa dom att det var det mest fantastiska som de någonsin varit med om. Det gjorde mig så himla glad, något som säkert för många barn är vardag är bättre än alla nöjesparker för mina stockholmskids.
Uppe på toppen så fikade vi våfflor, drack varm saft och lekte i snön innan vi körde nerför toppen till riktiga backen igen. Detta är ett minne som hela familjen kommer att komma ihåg resten av livet!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer