Mexico Dag 2

Ni kommer väl ihåg att alla bilder från Mexico hamnar i ett facebookalbum HÄR?

Vi fick idag vårt nya rum. Det visade sig vara hotellets bästa; 70 m2, två stora balkonger mot havet med både solsängar och stol och bord. Rummet är beläget högst upp, längst ut på en flygel, mitt på stranden bara några meter från vattenbrynet. Det känns superlyxigt! Sixten älskar att sitta i en stol på balkongen och titta, peka och ropa. Jag är dödsnervös för att han ska börja klättra men än så länge håller han sig lågt.
Frukostbuffén var mycket bra, man kan beställa omelett med fyllning som man bestämmer själv, stora fruktbufféer, varma rätter, kallskuret, allt man kan tänka sig. Jag åt tomat- och skinkomelett, melon och en liten skål med yoghurt och chokladflingor. Sixten satsade stenhårt på melonen.
Vi har hängt vid poolen hela dagen idag. När det var som varmast och barnen vilade bytte jag om och kilade till gymmet. 30 min intervaller och ryggstyrka på schemat idag, imorgon blir det en powerwalk på stranden. Det var skönt att vara tillbaka i gymmet igen efter en veckas uppehåll när vi var i New York. Hans tränade där också men för mig räckte de 12 km vi gick varje dag.
Efter en god lunch (all mat smakar jättebra, i bufférestaurangen är det vackert upplagt och känns fräscht) fortsatte Sixten och jag bada. Vi tog oss ett dopp i havet, det är faktiskt varmare där än i poolen, 26-27 grader skulle jag gissa. Det är det varmaste jag har badat i någonsin.
Efter dusch och uppackning i det nya rummet gick vi en sväng här i Playa del Carmen. Vi orkade bara några kvarter eftersom vi var så hungriga men det var rent och fräscht, inga jobbiga inkastare men ändå hög restaurangstämning. Det fanns flera bra butiker men också mycket krimskrams.
Vi åt middag på hotellets italienska restaurang; caprese till förrätt, jag älskar mozarella och en lagom liten pizza med fårost. Igår var båda grabbarna väldigt trötta efter resan och eftermiddagen vid poolen så det blev lite gnäll men idag skötte de sig så utomordentligt bra!
Sixten och Baxter får väldigt mycket uppmärksamhet, både från andra gäster och personalen. Sixten är ju väldigt öppen och framåt och är inte rädd för att prata med andra, det i kombination med ett tilltalande yttre och outtröttlig glädje charmar han brallan av alla. För Baxters del räcker det med att de upptäcker att det ligger en 2-månadersbebis därnere i vagnen och sover för att människor ska flockas kring honom. Råkar han vara vaken och dessutom se så där förvånad ut som han oftast gör kan ni förstå vilken effekt han har.
DJ Six & Lil’ B: Entertainment
Ja, det låter skrytigt men så äre. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer