Mexico Dag 3

Ni minns väl att ni kan klicka på länken nedan för att se alla bilder från Mexico? Det ska funka att visas även om ni inte har Facebook.
Dagarna bara rinner förbi. Paus tack!
Vi har verkligen hamnat i paradiset! Jag kan verkligen rekommendera Playa del Carmen och Porto Real som hotellet/resorten heter. Jag hoppas redan nu att jag får möjlighet att komma tillbaka hit senare i livet.
Vi har haft en lång dag eftersom Sixten vaknade redan klockan 06. I för sig hade jag redan varit vaken en timme och ammat men när Sixten vaknade lämnade vi Hans och Baxter sovandes i sängen och så gick vi ner till poolen. Vi såg en fantastisk soluppgång, hjälpte till att städa poolen, sparkade lite fotboll och bokade bästa solstolarna innan jag blev för hungrig.
Vi har ännu inte provat roomservicen utan åt från buffén i restaurangen istället. Vi gick direkt till poolen och och badade hela förmiddagen. En av oss punktmarkerar Sixten hela tiden medan den andra hänger med Baxter i skuggan. Han sover mest hela tiden, är vaken två timmar åt gången med två-tre timmar sömn däremellan. Han sover hela kvällarna och nätterna förutom amning. Om det är någon period som det är lättare att resa med barn under 1 år så är det när de är ca 2-3 månader och inte kan/vill sitta själva tycker jag. Sedan blir det svårare när de är mer vakna, vill sitta med, krypa osv.
Efter lunch gick vi alla fyra upp till Walmart och köpte blöjor och annat smått och gott. All dryck och mat ingår på hotellet men jag saknar cola zero.
Baxter och jag tog sedan en timme powerwalk längs med vattenbrynet i solnedgången. Det var mysigt att få en timme i princip själv, utan Sixten med andra ord. När vi kom tillbaka hade vi afterbeach med chips och läsk på rummet. Sixten får äta några chips för att få i sig salt, fett och bli törstig. Annars är det mest melon och korv som går ner i hans mage.
Vi tänkte äta middag på den italienska restaurangen ikväll igen men vi orkade inte vänta på bord så det blev mexikanskt igen. Det är långt ifrån svensk versioner av texmex som serveras, mycket smakar märkligt men en hel del är jättegott!
Vi stannade till och tittade på kvällens show på väg tillbaka till hotellrummet. Det bjöds på tuttlisor som skakade rumpa, latinopop och indiandans. Sixten älskade showen, klappade händerna titt som tätt och dregglade lite charmigt när tjejerna skakade rumpa.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer