Mexico Dag 5

Fasen vad jag inte vill att åka härifrån! Vi njuter verkligen av värmen! Inga overaller, snöslask, vantar utan solkräm med tuggummidoft, fruktiga paraplydrinkar och massa god mat! Sixten och jag badar i poolen flera timmar varje dag och doppar oss i det varma karibiska havet. Jag är så glad att Sixten och jag gick i simskolan under hösten så att han bibehöll sin vattenvana från i somras. Han är så trygg i vattnet, även på det djupa och visar inte med en min ens om han råkar hamna med huvudet under ytan. Om det inte blir en kanotist av honom (som jag) vet jag vilken idrott vi ska satsa på om några år. 🙂
När vi inte är vid poolen solar Hans och jag på vår terass medan barnen sover på rummet. Sixten sov nästan tre timmar idag till skillnad från de andra dagarna när han sovit 1,5 i vagnen vid poolen. Han orkar mer på kvällarna om han sover lite längre på dagen eftersom det är så enormt högt tempo på dagarna.
Vi beställde upp både frukost och lunch på rummet idag som vi åt på den mindre balkongen där det finns bord och stolar. De har en jättegod kycklingtacos med super guacamole. Guacamolen brukar jag äta till frukost också. Vi beställde pannkakor, french toasts, fruktyoghurt, omeletter, juice och fruktfat till frukost. Om det är något vi frossar i så är det frukt! Alla melonsorter och även jordgubbarna kommer härifrån och de smakar fantastiskt!
På eftermiddagen gick jag och gräbsen en sväng upp till Walmart igen och köpte blöjor, vårservetter och sånt. De säljer ju det mesta på Walmart, billigt dessutom; en paraplysulky kostar 150 spänn! Om vi inte redan hade övervikt i bagaget hade jag lätt köpt med mig en att ha som resevagn.
Sixten tog ett kvällsdopp i poolen och sedan tittade vi på Pirates of the Carribean-show som personalen körde tillsammans barnen. Sixten fick ett balllongsvärd att fäktas med.
Vi åt middag på den italienska restaurangen innan vi gick upp till centrumet. Det är så himla mycket folk men världens skönaste stämning. Det finns inga tiggare, ingen prostitution och få inkastare. Istället är det öppna restauranger där man kan sitta och kolla på folk utan att bli påhoppad av försäljare. Det är rent och fräscht och vi ser sällan fulla människor, det gillar jag. Jag hatar när vuxna blir fulla kring barn.
Vi åt glass på glassbar och satt länge och tittade på folk. Sixten var så nöjd i sin vagn och verkade tycka att det var mysigt. På vägen hem somnade han i vagnen och Baxter vaknade så Lil’ B fick sitta i famnen hos Hans metrarna hem, he loved it!

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer