Mexico Dag 7

Sixten drog till med en långsovning idag med. Vi hade ätit frukost nere från buffén och eftersom Sixten fortfarande var lite ur form gick vi tillbaka till rummet istället för att hänga vid poolen. Jag hade med andra ord massa tid till att sola, gå ner och bada i havet och öva på SatsBabykoreografin under de tre timmarna båda gräbsen sov.
Vi åt lunch nere i buffén och sedan badade vi både i poolen och i havet på eftermiddagen. Vi åt middag på den italienska restaurangen sista kvällen och satt ute. Det var lite kyligare tyckte jag men då hade jag bara ett linne. Sixten var jättetrött men skötte sig så fint ändå. Det har gått så mycket bättre än jag kunde tro att äta sena middagar på restaurang med honom. Det är ofta så att han överträffar mina förväntningar!
Ingen av oss hade lust att gå på stan efter maten så vi gick hem och nattade gräbsen istället. Sista kvällen i Mexico satt vi på balkongen i mörkret och hade det så himla bra. Det har varit två fantastiska semesterveckor. Den bästa resan i mitt liv faktiskt (i konkurrens med kanotveckor med Mighty Ducks 🙂 ). Det är fantastiskt att få uppleva resmål tillsammans med både mina två barn och min älskade man. Det är inte helt friktionsfritt att resa med två små barn men jag brukar vara beredd på det värsta i förväg och sedan vara positiv hela resan. Då brukar allt bli bra!

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer