Middag och drinkar

Herregud vad trött jag var i morse! Värsta festen utvecklade sig igår. Ojojoj vad jag skrattade!
Maten var fantastiskt god och jag festade till det med 4 (!) cocacola zero och var speedad som en duracellkanin resten av kvällen. Jag som är speedad även utan koffein i kroppen…
Elin och Simon åkte in till stan efter tolv någon gång och Agnes och Henric gick inte förrän vid två. Det är härligt hur en spontan middag kan utveckla sig till världens trevligaste kväll!

_MG_2494

Sixten peppade till det med sin velourdress!


_MG_2495

Syster Elin var gräsänka någon timme innan Simon kom


_MG_2499

En lyckligare människa får ni leta efter!


_MG_2500

Födelsedagsbarnet Agnes och Henric


_MG_2506

Kvällens värd och hans lyckliga kvinna

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer