Dagens Sixten

Igår vaknade jag upp med jordens nackspärr som sitter i än. Dessutom är jag svullen i halsen och lite uschlig. Ingen träning denna helg med andra ord. Jag som hade en träningsdejt med Veronica idag. 🙁 Jag hoppas att jag mår bättre när jag vaknar imorgon bitti och att nacken mjukats upp. Vi har nämligen en träningsdejt med både Ida och Lykka samt Alex och Malte. Dessa duos ska prova på SatsBaby för första gången och sedan hoppas jag på en lunch tillsammans i Sickla efteråt.
Idag har vi varit i den nya lägenheten och mätt väggar. Det kommer att bli så snyggt! Efteråt tog vi en promenad i våra nya kvarter och spanade in vilka restauranger, caféer och matbutiker vi kommer att besöka i vinter. Känns helmysko. Jag kan inte riktigt glädja mig förrän vi står med flyttkartongerna i hallen tror jag.

IMG_2515

Jag tänker minsann INTE le. Bara så att du vet.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer