Mina 5 favoriter

Jag är kräsen när det gäller bloggar jag tycker om och för att få vara bokmärkt i min iPhone finns det vissa kriterier:
-Regelbunden uppdatering, helst flera gånger per dag men minst dagligen.
-Bilder varje dag, gärna på den som skriver och inte bara på barn eller mat.
-Rättstavat, grammatiskt korrekt och lättläst.
-Blanda vardagsdokumentation med inlägg på ett annat tema t.ex. träning, matlagning, bakning, mode eller inredning.
-Positiv ton genom hela bloggen, ingen hängs ut, lagom mycket vardagsgnäll och inga dolda undertexter.
Bland mina favoritbloggar ligger såklart mina mammakompisars Alfvan, Ida och Alex bloggar högt men de länkar jag ju titt som tätt så därför har jag valt ut fem helt andra bloggar, kopierat deras egna ord och samtidigt skrivit en kommentar från mig. Jag hoppas att ni klickar er in hos dessa, läser bakåt i tiden, bläddrar i arkiven och tycker om dem lika mycket som jag.

Sara – Mamma till Wilda

Här får du läsa mycket om vår dotter Wilda som kom till världen 100104, om träning och kost för att bli av med gravidkilona och kampen om att bli frisk från bulimi.

Lofsan säger:
Sara skriver med humor och glimten i ögat och publicerar många och vackra bilder!

Ellen och Jag
Mammaledig till Ellen. Allt från bebisprat till favorit märket Odd molly! 26årig shopoholic tjej med alldeles för mycket kläder, och nu när dottern har kommit så blir det galet mycket kläder till henne med, massor av bilder & följ med i vår vardag.
Lofsan säger:
Alltid bilder på dagens outfit och utflykter i “Mammaland” varje dag gör bloggen intressant att läsa. Dessutom kläs Ellen i sån stil som jag skulle klä min dotter om jag hade någon.


Jackie och Jag

En annorlunda och uppriktig mammablogg med mycket humor och ärlighet där du kan följa precis allt som händer kring Jackie och mig.
Lofsan säger:
Läs allt med glimten i ögat och ta budskapen med en nypa salt. Humor!

Erica
Mitt liv leker! jag är gift, har två barn, är 24 år och kan nog titulera mig shopaholic och livsnjutare. Glamour i vardagen är mitt måtto! Mycket recept, inredning och mode!
Lofsan säger:
Bläddra i arkivet och läs om ett romantiskt bröllop i Paris, resor, barnen, matlagning, inredning och mode. Många vackra bilder!


Jamie, Julia & Jag

Jag heter Linnéa, 24 år, gift, 2-barnsmamma och snart legitimerad USK. Min blogg är min dagbok där jag skriver om mina dagar med barnen (Jamie född april 08 och Julia född oktober 09) och mig själv. Jag driver en ärlig och rak blogg och skriver gärna det jag tänker! Mycket bilder, lite tips, lagom med skryt men mycket kaaarlejk… det är min blogg det!

Lofsan säger:
Två täta graviditeter, barnklädesproblematik och vardagsliv i en salig blandning. Uppdaterar flera gånger om dagen med många bilder.

Vilka är dina 5 favoritbloggar? Dela gärna med er till mig!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer