Mjukstart. Eller inte.

Pjuuh vad det är lätt att vänja sig vid att bara ha en unge att hålla ordning på. Trots att Sixten var hemma hela sommaren hann jag vänja mig snabbt under förra veckan att bara ha Baxter på dagarna. Idag har Sixtens förskola planeringsdag så istället för att svänga av mot förskolan gick vi raka vägen till Sats Odenplan. Jippi säger Sixten. Han är som han vore hemma och bara går in helt cool. I och för sig har han varit på MiniSats Odenplan sedan han var fyra månader och det är fortfarande samma duktiga personal varje dag. Kvalitetssäkring med andra ord.


Baxter är fortfarande pipig och sover galet dåligt på nätterna (och dagarna) men så fick Hans fri insyn i munnen under en frivolt och såg att förutom tanden till vänster om framtanden så håller båda framtänderna också på att bryta igenom så jag förstår att tre tänder bredvid varandra känns ordentligt. Stackaren. Jag gav lite Alvedon på förmiddagen och så ska jag gnugga lite krossad Alvedon på tandköttet ikväll.
Sofia och jag gjorde dacapo på förra veckans träningsdate och fyrade av 60 min intervaller och ett helkroppsstyrkepass. Det är sjukt roligt att träna med Sofia för hon är som en maskin som bara kör på. Trots att hon håller på att spy kör hon klart varje övning. Imponerande. Men så får hon fantastiska resultat också.
Vi köpte med oss salladslunch från Hurtigs och besökte Hans, Agnes och Alex på kontoret och så hade vi låtsasaffärslunch. Det kändes vuxet värre. 🙂


Nu ska jag vila lite på soffan medan Baxter sover och Sixten kollar på Musses Klubbhus på Playhouse Disney. Hans favorit.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer