Morgonjobb och Bugaboos PR-byrå

God morgon!
Jag har precis avslutat ett träningspass med en av mina favoritkumder, en tjej som verkligen ger så mycket energi. Love her!
Jag ska hem en sväng till familjen innan vi åker tillbaka till stan. Bugaboos PR-byrå inviger sitt showroom idag så jag har bjudit med en tjej som är minst lila mycket barnvagnsexpert som jag dit. Svtteamet som följer oss tycker att mitt barnvagnsintresse är väldigt spännande och vill följa med och filma. 🙂
Jag tar med mig min Orbit med skateboarden på till Sixten för vi ska åka buss hem sen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer