Invigning av Prat PR:s showroom

Idag fick jag äntligen träffa Anna på riktigt. Vi läser varandras bloggar och hänger i samma barnvagnsgrupp på Facebook. Anna startade den gruppen, såklart. Jag tjatar om hur häftigt det är med internet och sociala medier för det är så många grymma människor man lär känna som man inte skulle möta annars. Anna är en sån tjej!
Ni är säkert nyfikna på vem denna vagnexpertsAnna är?! Anna har en Sigge som är några månader äldre än Sixten. Sixten är en Sigge på förskolan men Annas Sigge är alltid en Sigge. Så att vi undviker missförstånd. Sigges lillasyster Majken är van vid äldre killar som ångar på. Hon gjorde så gott hon kunde idag uppe på PR-byrån Prats kontor. Det var Prat PR som bjöd med mig och de andra bloggtjejerna till Bugaboos huvudkontor i Amsterdam för två veckor sedan. Måste jag skriva att jag älskar Prat?!
Prat PR har inte bara Bugaboo som kunder, de har bland annat Nike tenniskläder, Sorel, Merrell och Heinz. En salig blandning som gör företaget både kompetent och intressant.
I deras showroom stod idag en knallröd läcker Bugaboo Donkey Duo med liggdel och sittdel samt en Bugaboo Cameleon med den supersnygga suffletten och topplocket från Missoni. I Amsterdam såg jag motsvarigheten till Bugaboo Bee + och jag är helt såld.
Missonipaketet finns inte till Donkeyn (snyft) så jag funderar fortfarande på vilka färger jag ska välja till min nya Donkey. Jag hade sandfärgade på den jag sålde och nu drar jag åt det svarta hållet.


Nikes tenniskollektion 2012 innehåller som vanligt mycket rosa. Jag tycker att tennislinnena har snyggare snitt än många av gym- och träningslinnena. Fast jag gillar färgerna mest!


När Prat-människorna tröttnade på oss och alla våra barn och vi tackat för oss promenerade vi ner till Hötorget, våra gamla hoods. Det var en ganska märklig känsla att gå i våra kvarter men jätteskönt att tänka att vi inte bor där längre. Alla områden har sina för- och nackdelar. Gräbsen, vår filmare och jag tog sedan bussen över till Södermalm och promenerade Götgatsbacken upp. Våra nya kvarter. Märklig känsla där också. Vi står i ett mittemellanläge liksom och har inte hunnit rota oss här på Söder samtidigt som vi emotionellt redan har lämnat det gamla.


Resten av eftermiddagen är vigd åt soffan men om gräbsen vill gå ut senare tar vi en promenad till Sats Södra Station för ett träningspass (barnen leker så de blir svettiga inne på Minisats) men bara om barnen är sugna. Ikväll kommer Hans yngsta son Tom hit för första gången och det ska bli roligt att höra vad han tycker om sitt nya rum.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer