Morgonlöpning på Manhattan

Vi startade dagen med löparskorna på fötterna och styrde benen rakt ner mot Hudson River. Vi sprang längs floden söderut mot Chelsea, Soho och Downtown. Vi ser en del spår från orkanen såsom sandsäckar här och där och en del byggnader vars möbler ligger utanför dörren i väntan på att fukten ska försvinna. Den stora kontrasten är söder om 28:e gatan där allting är mörkt och stängt. Det finns ingen ström och knappt några människor ute. Vi hoppas att strömmen ska komma igång under helgen men fram till dess håller vi oss norr om Chelsea.
8 km morgonlöpning genom ett Manhattan på väg att vakna kan vara det bästa sättet att vakna på. En dusch och en frukost med pannkakor och jordgubbar, omelett och yoghurt med fruktsallad så kan dagen inte starta bättre. 🙂
Vi toppade morgonen med en pedikyr på en skönhetssalong intill hotellet och nu är mina fötter redo för ännu en dag på språng. Hans är i väg på ett möte och jag dricker lemonade, äter iced lemon pound cake och skypar med Sixten och Baxter på Starbucks. 🙂


Asics nimbus 14. Jag uppdaterade mig från 13 idag. Min favorit av dämpade löparskor. Odämpade: Merrell Pace Glove och Lithe Glove.


Det var någon som undrade: jag är 158,5 cm lång. Lite kortare än Hans…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer