Morgonstund på Hotell Tylösand
Jag bloggar ett inlägg i taget om Hotell Tylösand, finns inte en chans att jag skulle hinna göra allt på en gång. Näst ut är ett morgoninlägg. Agnes och jag delade på ett dubbelrum med singelsängar. Och det var banne mig himmelriket. Tänk att kunna byta sovställning utan att behöva snurra på samma fläck. Det är detaljerna som gör det. 🙂
Frukostutbudet var helt okej. Det bästa var kocken som stod och stekte pannkakor och omeletter mitt ute i restaurangen. Det var också en höjdare att kunna pressa egen apelsinjuice. Jag dricker aldrig juicekoncentrat. Jag saknade möjligheten att blanda en egen yoghurt, med bär, smoothies och pannkakskocken på lördagen (han stekte bara omeletter under helgerna). Dessutom brukar det finnas något sött t.ex. minimuffins eller croissanter på hotellfrukostar men inget sådant på Hotell Tylösand.
Jag tycker att frukosten är dagens bästa måltid och kan äta enorma mängder utan att bli mätt. Den här buffén får plus på kocken men minus på desserten.