PT för hela slanten

Uppe med tuppen i morse!
Idag kör jag igång med mina PT-kunder igen. Det känns så kul och stimulerande och jag trivs verkligen på Odenplan. Hela förmiddagen bara sprang förbi och snart är det kväll. Jag har redan fyllt alla tider, till och med väntelistan börjar fyllas på. Smickrande och framförallt motiverande. Jag har några grymt duktiga tjejer som kör stenhårt. Love!
Hans var med gräbsen nere på Hötorget och köpte lite fredagsmys och nya tulpaner. Martina från SVT var med och filmade hela tiden och när Hans gick till jobbet stannade hon kvar härhemma och filmade min sminkstund. Jag hann göra duscha och göra iordning mig efter jobbet innan gräbsen vaknade. Lyxigt!
När Hans är klar på jobbet ska vi gå till Vapiano och äta en tidig middag. Det känns som evigheter sedan vi hängde alla fyra tillsammans så jag ser verkligen fram emot det.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer